Château St. Gerlach in Valkenburg vol overweldigende schoonheid

In Valkenburg, in het schitterende Ingendael, op 10 minuten rijden van Maastricht, ligt Château St. Gerlach. Een landgoed vol herinneringen en met een overweldigende schoonheid en grandeur.

Voormalig klooster omgetoverd tot luxueus hotel

Het Château St. Gerlach is een eeuwenoud landgoed dat garant staat voor een bijzondere hotelovernachting. Het voormalige klooster en pachthof zijn omgetoverd tot 114 hotelkamers, suites en huiselijke hotelappartementen. De uitgestrekte parken, de baroktuinen, de Rozentuin, het fruitarboretum en de wijngaard zorgen voor een koninklijke ervaring.

De omgeving ontdekken

Het hotelkasteel is de ideale uitvalsbasis voor een prachtige wandeling doorheen het heuvellandschap van Nederlands-Limburg. Verder kan je ook een bezoek brengen aan een museum in Aken of Maastricht of de opera in Luik. Voor een dagje shoppen kan je terecht in Hasselt of Maastricht. Mountainbiken doe je in de grotten van Valkenburg. Te midden van de natuur en met internationale, grote steden op steenworpafstand is er in Zuid-Limburg veel te beleven!

Ontspannen in de spa

Eindig je dag door heerlijk tot rust te komen in de spa van het hotel en te genieten van de vele wellness-behandelingen. Spa & Wellness St. Gerlach is gelegen in de gewelfde kelders van het voormalige stiftgebouw van Château St. Gerlach in Valkenburg. De eeuwenoude kelders zijn omgetoverd tot moderne behandelruimtes om volledig te ontspannen in een serene omgeving.

Culinaire, lokale gerechten

Geniet van lokaal geïnspireerde gerechten in restaurant Les Salons of bestel ambachtelijke koffie en lichte hapjes bij Burgemeester Quicx, Coffee & More. Château St. Gerlach is lid van Relais & Châteaux.

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek