Boek 2 nachten in Mechelen en ontvang €100 cadeau

De Romboutstoren beklimmen, fietsen langs de Dijle of de Zenne en genieten van heerlijke gerechten in De Vleeshalle. Mechelen is ook in de herfst en winter een gezellige stad om te vertoeven. Visit Mechelen beloont jou met een Mechelenbon van 100 euro als je binnenkort blijft overnachten in de Dijlestad.

Krijg Mechelen cadeau

Wie twee overnachtingen boekt in de periode tussen 1 december 2022 en 31 januari 2023 krijgt een Mechelenbon ter waarde van 100 euro. Die waardebon kan besteed worden bij attracties en bezienswaardigheden in de Dijlestad. Van Brouwerij Het Anker tot Het Kunstuur en Technopolis doen hieraan mee. Of plan je een shoppingweekend met de eindejaarsfeesten in aantocht? Ook het merendeel van de handelaars accepteert de Mechelenbon.

Wat is er te doen in Mechelen?

Een bruisende stad als Mechelen heeft voor iedereen tal activiteiten om jouw verblijf memorabel te maken. Zo zijn er mooie uitgestippelde fiets-en wandelroutes in en rond de Dijlestad. Ontdek al trappend of stappend leuke gebouwen, zoals de Sint-Romboutstoren, met een boeiende geschiedenis of fiets de frisse wind tegemoet langs de Zenne en de Dijle. De vele groene ruimtes rond Mechelen, de dorpen en de natuurgebieden zoals het  Blaasveldbroek en het Vrijbroekpark, geven je een vitamineboost die elk winterdipje doet verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Zoek je inspiratie voor activiteiten om de uren in Mechelen te vullen? De app visit Mechelen heeft verschillende themawandelingen waarbij je de stad anders leert kennen. Verder bevat het ook leuke weetjes, speciale opdrachten en tips om maximaal te genieten. Ontdek historische woningen en pleinen tijdens de gastronomische wandeling waarbij je streekgebonden lekkernijen ontdekt die in combinatie met leuke anekdotes van de gids je de ware schoonheid van Mechelen toont. Een aantal van deze restaurants zijn bekroond door Gault-Millau.

Bijzonder overnachten in de Dijlestad

Visit Mechelen deelt in totaal 900 Mechelenbons uit, goed voor 900 tweedaagse arrangementen bij geselecteerde logies. De actie is geldig zolang de voorraad strekt. Boek nu jouw overnachtingen en geniet van een leuk verblijf in combinatie met een activiteit of aankoop gesponsord door Visit Mechelen.

Meer info vind je via deze links:

Visit Mechelen

Mechelen bon van 100

Mechelenbon

Dijlestad

Activiteiten

Sint-Romboutstoren

App Visit Mechelen

Gastronomische wandeling

Mechelen Warm

Logies

 
Copyright foto's: Visit Mechelen, Hotel Vé, Martin’s Patershof
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek