5-sterrenvakantie aan de Atlantische Oceaan: welkom in Camping La Côte d’Argent

Camping La Côte d'Argent is een heuvelachtig complex van 20 hectare.
Hier breng je een aangename en ontspannende vakantie door midden in een dennenbos, op 300 meter van een enorm strand aan de Atlantische Oceaan.
Als je van de natuur en haar prachtige landschappen houdt, kan je een bezoek brengen aan het meer van Hourtin: het grootste natuurlijke meer van Frankrijk, zijn stranden en baaien. Dit pittoreske stukje natuur ligt op amper vier kilometer afstand van de camping. Voor uw verblijf bieden wij een breed scala aan huisjes of staanplaatsen aan. 

Kom Camping La Côte d’Argent zelf ontdekken en breng uw vakantie door in een ideaal klimaat en een bijzondere omgeving!

Plezier voor jong en oud 

Het verwarmde watercomplex van bijna 5000 vierkante meter wacht op u met zijn Aqua'Pirates, 2 grote zwembaden, peuterbad, glijbanen, whirlpool en kindereiland. 

Ook aan de allerkleinsten wordt gedacht: een indrukwekkende speeltuin, geschikt voor alle leeftijden, opent in 2023 zijn deuren. Hier kan u unieke familiemomenten beleven in de schaduw van de dennen. 

In juli en augustus bieden we een ruim aanbod aan gratis sport- en vrijetijdsactiviteiten voor jong en oud aan. Kinderen van 6 tot 11 jaar zijn van harte welkom in onze Miniclub. Tieners sluiten nieuwe vriendschappen en kunnen deelnemen aan de meest uitdagende activiteiten in de Tienerclub. 

Tijdens de zomermaanden worden tal van sportevents georganiseerd op het domein. Word een kei in boogschieten, daag je vrienden uit voor een potje petanque of leef je uit in de fitness. 

Iedere avond wordt een gloednieuw programma uitgewerkt waarbij entertainende shows, concerten, thema-avonden of karaoke de revue passeren. 

Voorzien van alle comfort 

Op het domein worden alle faciliteiten voorzien om je aangenaam en comfortabel verblijf te bezorgen. In de kruidenierswinkel en bakkerij, vind je alle benodigdheden om een heerlijk feestmaal op tafel te toveren of je familie te verrassen met een lekkere BBQ (gasbarbecue te huur). 

Wie liever zijn voetjes onder tafel schuift zonder zelf te hoeven koken, kan terecht in het gezellige restaurant voor onder meer een heerlijke pizza. Het restaurant bereidt eveneens verse afhaalmaaltijden. 

Sluit je dag af met een heerlijk drankje in de gezellige bar, waar muzikanten ‘s avonds het beste van zichzelf geven. 

Meer info vind je via deze links: 

Camping La Côte d’Argent: https://www.camping-cote-dargent.com/nl/

Stacaravans: https://www.camping-cote-dargent.com/nl/verhuur-van-een-stacaravan-in-gironde/

Kampeerplaatsen: https://www.camping-cote-dargent.com/nl/kampeerplaatsen-in-hourtin-plage/

Zwemcomplex: https://www.camping-cote-dargent.com/nl/camping-in-gironde-met-zwembad/

Activiteiten en entertainment: https://www.camping-cote-dargent.com/nl/activiteiten-entertainment/

Faciliteiten en diensten: https://www.camping-cote-dargent.com/nl/diensten/

Omgeving: https://www.camping-cote-dargent.com/nl/5-sterrencamping-in-gironde/

Copyright foto's: Camping Côte d'Argent

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek