5 Sterren Video Zuid-Afrika

GRANDE.be selecteerde de meest aansprekende video’s over verre, exotische bestemmingen in alle uithoeken van de wereld. Video’s van absolute topkwaliteit, gemaakt door reporters, videospecialisten en drone drivers van over de hele wereld: ontdek hier Zuid-Afrika.

Het meest zuidelijke punt van Afrika vestigt Zuid-Afrika. Het land grenst aan bij Namibië, Botswana, Zimbabwe, Mozambique en Swaziland. Dit rijke land is voor safarireizigers de absolute topbestemming. Zuid-Afrika kent een rijke cultuur en is met zijn grote hoeveelheid bevolkingsgroepen en 11 officiële talen een divers land waar iedereen zich in kan vinden.

   Deze video toont livebeelden van het ‘Tembe Elephant Park’. In dit park kan je de grootste olifanten ter wereld vinden. Buiten olifanten kan je hier ook de rest van de ‘Big Five’ vinden. Via de livebeelden leer je het gebied op een echte, ongecensureerde manier kennen. Je komt dichtbij de natuur zonder deze te beschadigen of de dieren onrustig te maken. Perfect voor de mensen die graag op safari gaan maar voorlopig nog even moeten wachten.

      Creator: Explore is een wereldwijde organisatie die wil inspireren en kijkers wil laten bijleren. Ze hebben meer dan 100 live kanalen waar je naar kan kijken op elk moment van de dag. Explore staat verder ook voor het behouden van de natuur en biodiversiteit.
Over deze reeks '5 Sterren Video’: we presenteren topvideo's over bestemmingen die tot de verbeelding spreken. En we geven een korte uitleg over de bestemming en over de maker. Bekijk de video's en beleef de prachtige bestemmingen.

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels