5 Sterren Video Groenland

GRANDE.be selecteerde de meest aansprekende video’s over verre, exotische bestemmingen in alle uithoeken van de wereld. Video’s van absolute topkwaliteit, gemaakt door reporters, video specialisten en drone drivers van over de hele wereld: ontdek hier Groenland.

Groenland is het grootste eiland ter wereld en is gelegen in het Noordpoolgebied. Het behoort tot het Koninkrijk Denemarken maar voert zijn bestuur volledig zelfstandig. Ondanks zijn ligging in het continent Noord-Amerika, wordt het land nog steeds gekoppeld aan Europa vanwege zijn geschiedenis. De hoofdstad Nuuk is de grootste stad van dit land en telt zo’n 17.000 inwoners.

   In deze video neemt BackPacker Steve je mee op zijn reis naar Groenland en met name Nuuk. Via zijn camera maken we kennis met het landschap van Groenland en Nuuk terwijl hij ondertussen praktische informatie en tips met ons deelt. Hij overloopt de beste plekken om te eten, hoe je in Nuuk kan reizen en wat er precies te doen is.

     Creator: BackPacker Steve maakt al jaren video’s rond zijn reizen. Hij reist de hele wereld rond met zijn camera om zo de kijker een zo goed mogelijk beeld te kunnen geven over de bestemming. Elke week plaatst hij een nieuwe video rond een bestemming. Dit kunnen zowel sfeervideo’s zijn als activiteiten die hij ter plekke gedaan heeft of hoe het gaat op zijn laatste backpacking avontuur.
Over deze reeks '5 Sterren Video’: we presenteren topvideo's over bestemmingen die tot de verbeelding spreken. En we geven een korte uitleg over de bestemming en over de maker. Bekijk de video's en beleef de prachtige bestemmingen.

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek