5 Sterren Video Dolomieten

GRANDE.be selecteerde de meest aansprekende video’s over verre, exotische bestemmingen in alle uithoeken van de wereld. Video’s van absolute topkwaliteit, gemaakt door reporters, video specialisten en drone drivers van over de hele wereld: ontdek hier de Dolomieten.

In Noord-Italië vind je de Dolomieten. Deze bergketen maakt deel uit van de Zuidelijke Kalkalpen. De steile rotswanden en pieken zijn typerend voor de Dolomieten. De hoogste top van deze bergketen is de Marmolada, een 3343 meter hoge top. De Dolomieten maken ook deel uit van de UNESCO Werelderfgoedlijst.

   Deze video neemt je via dronebeelden mee naar de Dolomieten. De verschillende hoogtes en laagtes in dit landschap worden in vogelperspectief weergegeven en de grove rotswanden worden benadrukt. Beelden van weelderige, beboste valleien worden afgewisseld met rotsen en beelden van vijvers die zich hier permanent hebben genesteld.

     Creator: Duitser Dennis Rethers heeft deze video gemaakt om de indrukken van de Dolomieten goed weer te kunnen geven. Deze fotograaf houdt zich vooral bezig met mode en lifestyle maar zijn stijl heeft hij omgegooid om deze video te kunnen maken. Hij had zo’n grote indruk opgedaan van dit gebied dat hij het absoluut met zijn volgers wilde delen.
Over deze reeks '5 Sterren Video’: we presenteren topvideo's over bestemmingen die tot de verbeelding spreken. En we geven een korte uitleg over de bestemming en over de maker. Bekijk de video's en beleef de prachtige bestemmingen.

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels

"

Aan het Lago Maggiore in Stresa, Italië is het heerlijk ontspannen in het vijfsterrenhotel Villa e Pallazo Aminta.

..."
GRANDE reporter Gert Van Wichelen
bezocht dit hotel en schreef:
"
Villa d'Amelia is een stijlvol en hedendaags hotel, 15 kilometer ten zuiden van Alba.
..."