5 Sterren Video Canada

GRANDE.be selecteerde de meest aansprekende video’s over verre, exotische bestemmingen in alle uithoeken van de wereld. Video’s van absolute topkwaliteit, gemaakt door reporters, video specialisten en drone drivers van over de hele wereld: ontdek hier Canada.

Canada ligt in het noorden van Noord-Amerika. Het wordt begrenst door de Verenigde staten en omringd door de Grote Oceaan, Atlantische Oceaan en Noordelijke IJszee. Canada staat bekend om zijn prachtige natuur en hartelijke bevolking.  Door de noordelijke ligging is het vaak koud in Canada. Daarom kan je het beste reizen in de zomer.

  Deze video is een 45 minuten durende documentaire die een roadtrip door Canada naar Alaska documenteert. Er wordt stilgestaan bij het klimaat, de natuur en de dieren die ze onderweg tegenkomen. Tijdens deze reis maak je kennis met de natuur van Canada, hoe heerlijk het is om een bezoek te nemen aan hotsprings en elanden!

    Creator: Lucas T. Jahn. Deze Duitse videomaker heeft een passie voor reizen. Samen met zijn vrouw trekt hij heel de wereld rond en maken ze avontuurlijke reizen. Hun passie voor reizen is opgewekt na een roadtrip door Australië. Toen was de toon gezet en hebben ze samen Rugged Roadtrips opgestart. Ze plaatsen video’s op hun Youtube kanaal maar zijn ook te vinden op Instagram en hun website ruggedroadtrips.com
Over deze reeks '5 Sterren Video’: we presenteren topvideo's over bestemmingen die tot de verbeelding spreken. En we geven een korte uitleg over de bestemming en over de maker. Bekijk de video's en beleef de prachtige bestemmingen.

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels