5 Sterren Video Albanië

GRANDE.be selecteerde de meest aansprekende video’s over verre, exotische bestemmingen in alle uithoeken van de wereld. Video’s van absolute topkwaliteit, gemaakt door reporters, video specialisten en drone drivers van over de hele wereld: ontdek hier Albanië

Albanië is een land in Zuidoost-Europa. Het grenst aan met Griekenland, Macedonië, Kosovo en Montenegro. Een verborgen schat met parelwitte stranden aan de Adriatische zee. Toerisme is er op dit moment nog in opmars, infrastructuur is dus nog beperkt maar groeit elk jaar fors. Wat deze bestemming zo bijzonder maakt zijn de prachtige natuurgebieden, behouden culturele gebouwen als burchten en natuurlijk de prachtige kustlijn. Door het mediterraans klimaat is de lente en herfst het ideale moment om naar hier op vakantie te gaan. 

  De video toont je alle aspecten van dit veelzijdige land. Van prachtige culturele gebouwen en burchten tot een parelwitte kustlijn en ontdekkingen in de grotten en natuur. Albanië is zo een onderschatte reisbestemming in Zuidoost-Europa.

    Creator: Wagner Productions is een klein productiehuis dat zich vooral bezig houdt met gave videocontent maken. Ze hebben zich verdiept in bepaalde filmtechnieken, waardoor ze de beste travel en lifestyle videos kunnen voorschotelen. Ze plaatsen hun video’s op Youtube en zijn via Instagram ook te vinden. 
Over deze reeks '5 Sterren Video’: we presenteren topvideo's over bestemmingen die tot de verbeelding spreken. En we geven een korte uitleg over de bestemming en over de maker. Bekijk de video's en beleef de prachtige bestemmingen.

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek