Onze GRANDE reporters schreven de volgende reportages over Toulouse

GRANDE REPORTAGES

Maak een selectie of kies "Alle".

Grande hotels

"
Laat je onderdompelen in de Franse charme en breng een bezoekje aan Toulouse, de ideale stad voor wie houdt van kunst en geschiedenis. Logeer in het Grand Balcon Hotel, op slechts enkele minuten van het Capitoleplein, het hart van de stad.
..."
"
Dit designhotel is een ultramodern viersterrenoptrekje met een uitgelezen ligging. Er zijn 56 elegante kamers met gratis wifi en airconditioning. In de gezellige bar annex ontbijtruimte kan je 's ochtends smullen van een zeer apart ontbijtbuffet. Naast het hotel bevindt zich een betaalparking.
..."
"

Vlakbij het historische centrum. Heel charmant en rustig.

..."
GRANDE reporter Kevin De Vos
bezocht dit hotel en schreef:
"

Een echte aanrader in 'la ville rose'! Dit kleinschalige logeeradresje (er zijn slechts veertien kamers) munt uit in goede smaak: het eigentijdse interieur met Japan-invloeden is erg geslaagd. De centrale ligging in het oude centrum maakt het plaatje compleet.

..."
GRANDE reporter Guy Meus
bezocht dit hotel en schreef:
"

Goed gelegen, statig stadshotel in stijlvolle burgerwoning op wandelafstand van de kathedraal en de Halle aux Grains. Ik logeerde in een sobere, maar verzorgde kleine kamer zonder raam. Separate badkamer met inloopdouche.

..."