Wij stellen volgende hotels voor in Aix-en-Provence
"
Het voormalige 12de eeuwse klooster werd gerenoveerd tot een hotel waarbij een subtiele mix van ouderwetse charme en moderne inrichting centraal staat. De traditionele architectuur combineert men met moderne faciliteiten.
..."
"

Een discreet domein van 'Relais du Silence', ver weg van alle drukte en op een locatie zoals de Provence gedroomd wordt. Slechts drie sterren, maar met een hemels buitenzwembad, een tuinterras met terras, een privétuin en stijlvolle kamers.

..."
GRANDE reporter Hans Sterkendries
bezocht dit hotel en schreef:
"

De Hostellerie Du Paradou met negen gezellige kamers, ligt op enkele honderden meters van het centrum van Lourmarin. De keuken is typisch Provençaals en de rode streekwijn is meermaals bekroond. In de nabijgelegen rivier kun je zwemmen

..."
Wij stellen volgende hotels voor in Saint-Rémy-de-Provence
"

Foto's boven het bed, in de badkamer, aan de muren in de gang, in het restaurant, eigenlijk overal, zowat vijfhonderd in totaal. Hotel de l'Image is wat de naam doet vermoeden: een charmant en vlot hotel met 32 kamers opgedragen aan de fotografie.

..."
Wij stellen volgende hotels voor in Forcalquier
GRANDE reporter Gert Van Wichelen
bezocht dit hotel en schreef:
"
In de eindeloze heuvels van de Franse Luberon ligt La Bastide Saint Georges, een ideale uitvalsbasis om de streek te verkennen én een rustpunt bij terugkomst.
..."
"
GRANDE selecteerde dit hotel omdat het dankzij zijn gunstige ligging de ideale uitvalsbasis vormt om de streek te verkennen. De kamers en voorzieningen voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen en werden door onze reporter getest en goedgekeurd.
..."
Zoek hier
je volgende reis