Français (Fr)Nederlands (Nl)

GRANDE

facebook

GRANDE Februari-Maart 2013

  • PDF

cover131In dit nummer:

Piazza
Royaal genieten in Londen, reizen naar de roots van Gambia, Martini drinken in Brussel, skiën met een kilt en natuurlijk ook de evenementen voor de komende maand(en).

Wwwtcetera
Ontdek hier de nieuwste applicaties en websites. We geven je tips om luxueuze vakantiewoningen te vinden, of om verre reizen te maken.

Champagne
Gerrit Op de Beeck ontdekt de charmante Champagnestreek op een elektrische Solex. Een Vlaamse B&B pakte onlangs uit met dat originele idee.

De Moezel
Tijdens een weekendje Moezel ontdekken we meer dan alleen de bekende wijndorpen. GRANDE checkte de bekendste stroom uit Duitsland en zijn inspirerende omgeving.

Logeertip
Kreta staat veelal synoniem voor massatoerisme, maar dit kleinood van een hotelletje bewijst dat dit Griekse eiland ook de meerwaardezoekers kan verleiden.

Ardennen 
Haal je motor van stal en ontdek de mooiste dorpen in Wallonië. Met de haren in de wind vonden we zeven groene trekpleisters in de Ardennen. Ga mee op onze tocht van 220 kilometer en ontdek ‘le coeur de la Wallonie’.

Brussel
Jacques Brel doet Brussel nog steeds leven. Een Brelwandeling neemt je mee door de straten van onze hoofdstad. Muziek en interviews vergezellen je op deze fascinerende reis door de metropool.

Reis van je leven
Twintiger Britt Huysmans trok voor vier maanden naar Thailand. De reismicrobe besmette haar en ze ontvluchtte de dagelijkse sleur.

Hotelspecial
Dit worden de Europese tophotels voor het komende jaar volgens GRANDE-reporter Gerrit Op de Beeck. Hij neemt je onder meer mee naar verscheidene topadresjes rond de Middellandse Zee.

Topbestemmingen 2013
Vijf experts verklappen je de reistrends voor dit jaar. Onder meer de bekende trendwatcher Herman Konings onthult de populaire hotspots voor het komende jaar.

Portugal
Wil je er even tussenuit met de kinderen? Twee jonge reporters verkennen de prachtige Algarve. De adembenemende Portugese zuidkust heeft oneindig veel te bieden en bekoort zelfs puberharten.

Lapland
Onze reporter gaat racen op een bevroren meer in Zweeds Lapland en beleeft er een onvergetelijke ervaring. Op het circuit krijgt hij een slipcursus met een geweldige Porsche.

Lezersfoto
Laat je inspireren door de fotogenieke Marokkaanse Atlas.

Volgende maand
Ontdek nu al wat onze reporters voor het aprilnummer aan het klaarstomen zijn.

De vakantieplek(ken) van ...
Omroepster Eva Daeleman houdt van het lekkere eten in Kopenhagen, maar naast het koude noorden kan ze een zwembad ook wel appreciëren.