Français (Fr)Nederlands (Nl)

GRANDE

facebook

Grande

GRANDE Juli-Augustus 2014

  • PDF

Schermafbeelding 2014-06-11 om 13.26.25 Beleef een schitterende reiszomer!

Namibië
'Wild at heart', een 'sound of silence' en luxueuze 'rooms with a view'. Onze reporter ontdekte het allemaal op een roadtrip-de-luxe door Namibië.

Ierland
Het echte Hollywood ligt in Ierland. In de hoofdstad Dublin en de omringende Wicklow Mountains werden honderden films en tv-series opgenomen. GRANDE struinde er langs de vele filmsets.

Israël-Palestina
Blader mee door een uniek reisdagboek. Jeruzalem, Bethlehem, Jericho, Ramallah, Nablous, Haifa...  Veertien dagen lang ondergedompeld in de ingetogenheid en intensiteit van een intrigerende regio.

+ Andere zomerse toppers

Lees meer...

 

GRANDE Mei-Juni 2014

  • PDF

gr140 coverVerken het Brazilië van de Rode Duivels!

 

Rio de Janeiro
Vergeet het strand, vergeet even carnaval. Wij selecteerden tien leuke plekken en activiteiten in Rio om de wereldstad van een andere kant te leren kennen.

São Paulo
Wat maakt een hotel uniek, onvergetelijk en dus de moeite waard? Een gevoel dat nog weken nazindert, dat bijna onbeschrijfelijk is. Onze reporter zocht 10 topadresjes uit en beschrijft het onbeschrijfelijke. Om het met de woorden van Marilyn Monroe te zeggen: "Rio is a beauty, but São Paulo, ah... São Paulo is a city." Een stad die nooit slaapt.

Belo Horizonte
Laat je niet misleiden door de eerste, stijlloze indruk van deze Brazilianse stad. GRANDE leerde al snel dat ze wel degelijk verschillende artistieke kantjes en wat wonderlijks te bieden heeft.

+ Andere plekken, royale en dromerige bestemmingen

Lees meer...