Pieve a Pava

Localita podere Pieve a Pava, 53020 San Giovanni d'Asso, Italië
GRANDE reporter Joke Vermeersch bezocht deze B&B

Erheen: Pieve a Pava is gelegen op 3 kilometer van het dorp San Giovanni d'Asso, in het hart van de Crete Senesi, de streek ten zuiden van Siena, en op de rand van de Val d'Orcia. De stad Siena ligt op drie kwartier rijden. Vanuit Brussel is het ruim 1.300 kilometer of 13 uur rijden.

Verblijf: Pieve a Pava telt zes kamers voor in totaal twaalf personen. Afhankelijk van het kamertype betaal je per kamer per nacht tussen 140 en 210 euro in het laagseizoen of tussen 220 en 295 euro in het hoogseizoen. In één kamer zijn twee extra kinderbedden mogelijk. Er geldt een minimumverblijf van twee nachten, tussen juni en september geldt een minimumverblijf van zeven nachten. Tables d'hôtes: Twee- tot driemaal per week is er 's avonds een table d'hôtes. Rita kookt zelf, in haar keuken serveert ze een mix van Italiaans, Frans en Belgisch met af en toe een vleugje oosters. Lunchen is ook mogelijk, op afspraak. Activiteiten op maat: De uitbaters gaan graag in op bijzondere wensen, van wijndegustaties, yogalessen, Vespatours, ballonvaarten, feestjes voor vrienden of familiebijeenkomsten tot de organisatie van een intiem huwelijksfeest. In de professioneel uitgeruste keuken worden regelmatig kookworkshops georganiseerd met Belgische topchefs.

GRANDE plaatst deze bestemming in de kijker omwille van de talrijke kleine en grote bezienswaardigheden die de streek te bieden heeft. Bekende toeristische trekpleisters of verdoken parels, onze reporters trokken op verkenning en zetten de plekjes die het bezoeken waard zijn voor jou op een rijtje. Onze reisreportages bundelen de meest interessante verhalen en foto’s over deze regio én over andere bestemmingen in de buurt. Deze reportages vind je hiernaast in de rechterkolom van deze pagina.
Ontdek de omgeving en laat je inspireren door onze inside tips.
 
Reserveren kan via de button 'Boek hier' hieronder. Veel reisplezier!