Wij stellen volgende hotels voor in Nice

Grande hotels

"

Op 10 km van Nice ligt Hotel Toile Blanche. Caroline startte in Saint-Paul-de-Vence haar eigen hotelletje op. Hier ervaar je de Provençaalse rust in de ruime en moderne kamers en op het buitenzwembad en tuinterras die uitkijken op de vallei.

 

..."
"
Iedereen is welkom in een Holiday Inn hotel. Ze bieden een heerlijk en comfortabel verblijf aan, voor zowel families, business reizigers als avonturiers. Hier beleef je het plezier van reizen aan een budgetvriendelijke prijs.
..."
"

In het hartje van Nice, een prachtig art-decohotel met twee restaurants, een bar en een zwembad.

..."
GRANDE reporter Kevin De Vos
bezocht dit hotel en schreef:
"

Dit schiereiland aan de Côte d'Azur is de speelplaats van de rich and famous. Dit stijlvolle hotel past dan ook helemaal in het plaatje. Het combineert een glamoureuze uitstraling met een uitmuntende service. Op het privéstrand vergeet je alle zorgen.

..."
"

Dit hotel doorbreekt de traditionele hoteliercodes en werd volledig door de designer Matali Crasset ontworpen. Ze creëerde hier haar eerste globale omgeving. Hi Hotel verrast met zijn ongewone, kleurige en stoutmoedige concept.

..."
"

GRANDE verbleef in het intieme Hôtel La Pérouse, hoog boven d Quai Rauba Capeu tegen de rug van het kasteel. Een topadresje met een toplocatie. Dit Small Luxury Hotel -het enige echte boetiekhotel in Nice- kreeg in 2012 een integrale facelift.

..."
Zoek hier
je volgende reis