Wij stellen volgende hotels voor in Siena

Grande hotels

"
Villa Ducci, gelegen op een heuvel, was oorspronkelijk een 12de eeuwse wachttoren. Op het einde van de negentiende eeuw transfereerde de adellijke Ducci -familie Villa Ducci tot een palazzo. In 2003 renoveerden de eigenaars het tot het huidige, charmante Villa Ducci hotel met zestien kamers.
..."
"

"Hier begint je droomvakantie in Toscane! Piccolo Borgo Gagnoni ligt tussen Siena en Arezzo in de prachtige Toscaanse heuvels. De beroemde kleistreek Crete Senesi ligt vlakbij, vanuit het domein kijk je uit op de vallei Val di Chiana.

..."
GRANDE reporter Joke Vermeersch
bezocht deze B&B en schreef:
"

Erheen: Pieve a Pava is gelegen op 3 kilometer van het dorp San Giovanni d'Asso, in het hart van de Crete Senesi, de streek ten zuiden van Siena, en op de rand van de Val d'Orcia. De stad Siena ligt op drie kwartier rijden. Vanuit Brussel is het ruim 1.300 kilometer of 13 uur rijden.

..."
"

Een klein gehucht met o.a. Een versterkte toren en een authentieke kapel die een nieuw leven kreeg als elegant verblijfshotel vijftien kilometer buiten Siena.

..."
"

Het hotel Fonteverde Spa in San Casciano dei Bagni is een klassehotel met een eigen warmwaterbron en wellnesscenter.

..."
"

In Relais La Suvera bij het dorp Pievescola logeer je in aristocratische stijl. Dit hotel kun je net zo goed een museum noemen. De renaissancevilla was ooit het buitenverblijf van paus Julius II.

..."
GRANDE reporter Kevin De Vos
bezocht dit hotel en schreef:
"

In het hart van het grootste wijndomein van Montalcino staat een knap middeleeuws kasteel. Net buiten de muren van het kasteel vind je een schattige reeks huizen, die vroeger dienden als slaapplaats voor het personeel van het kasteel.

..."
GRANDE reporter Kevin De Vos
bezocht dit hotel en schreef:
"

Verscholen in de heuvels van Val d'Orcia biedt dit kleinschalige hotel met slechts 8 kamers alle comfort die je maar wensen kan.

..."
GRANDE reporter Kevin De Vos
bezocht dit hotel en schreef:
"

Spectaculair gelegen aan een ravijn nabij Castelnuaovo Berardenga biedt dit fonkelnieuwe hoteldorp alle mogelijke faciliteiten aan. Je vindt er ook een van de beste spa's van Toscane.

..."
GRANDE reporters Joke Vermeersch en Kevin De Vos
bezochten dit hotel en schreven:
"

Onlangs heropende dit landgoed als een hotel met 41 suites, dat je volledig kunt huren. De gewelfde zalen van de voormalige wijnkelder zijn omgetoverd tot een Essere Spa.

..."

Pagina's