Onze GRANDE reporters schreven de volgende reportages over Toscane

GRANDE REPORTAGES

Maak een selectie of kies "Alle".

Grande hotels

"

"Hier begint je droomvakantie in Toscane! Piccolo Borgo Gagnoni ligt tussen Siena en Arezzo in de prachtige Toscaanse heuvels. De beroemde kleistreek Crete Senesi ligt vlakbij, vanuit het domein kijk je uit op de vallei Val di Chiana.

..."
GRANDE reporter Sven De Potter
bezocht deze B&B en schreef:
"
Het Belgische koppel Dirk en Annemie baat deze B&B uit in een historisch palazzo in de magische driehoek Pisa-Firenze-Siena van Toscane. Je wordt er persoonlijk verwelkomd door ‘I Fiamminghi’ ofwel ‘de Vlaamse’.
..."
GRANDE reporter Kevin De Vos
bezocht dit hotel en schreef:
"
Dit driesterrenhotel biedt alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf in het zonovergoten Italië. De kamers beschikken over een eigen badkamer, airconditioning, een televisie en uitzicht over glooiende heuvels van Toscane.
..."
"
Deze negentiende-eeuwse palazzo in art-nouveau stijl was ooit de zomerresidentie van Venetiaanse patriciërs. Ondertussen werd het gerenoveerd tot een apart boetiekhotel met negen kamers die elk uniek zijn ingericht.
..."
"
Villa Ducci, gelegen op een heuvel, was oorspronkelijk een 12de eeuwse wachttoren. Op het einde van de negentiende eeuw transfereerde de adellijke Ducci -familie Villa Ducci tot een palazzo. In 2003 renoveerden de eigenaars het tot het huidige, charmante Villa Ducci hotel met zestien kamers.
..."
GRANDE reporter Angelique Van Os
bezocht dit hotel en schreef:
"

Zo’n zeven kilometer buiten Firenze ligt tegen de bergmond van het plaatsje Fiesole de fraaie vijftiende-eeuwse Villa San Michele. Het voormalige franciscanenklooster heeft werkelijk een fabuleus uitzicht over de stad.

..."
"
Deze villa werd in de 14de eeuw gebouwd door de plaatselijke adel van Chianti. In de 19de eeuw werd de villa gerenoveerd tot een hotel met 18 kamers. Gasten kunnen nog steeds genieten van de prachtige schilderijen en klassieke meubels.
..."
"

Het is een bijzonder elegant verblijfshotel op het Toscaanse schiereiland Monte Argentario, een aanrader door zijn betoverende ligging en topkeuken. Die keuken kreeg maar liefst twee Michelinsteren.

..."
"

Enkele Toscaanse villa's uit 1500 met een rijke familiegeschiedenis die gerenoveerd werden tot ruime suites (met hotelservice) en appartementen. Gelegen midden in de Toscaanse gouden driehoek, heropend in juni 2003 na drie jaar noeste arbeid.

..."
GRANDE reporter Kevin De Vos
bezocht dit hotel en schreef:
"

Na een renovatie van vijf jaar ziet deze mooie villa in de Mugellovallei er weer als nieuw uit. Eigenares Milva Fusi koos bij de inrichting voor een mix van authentieke elementen en hypermoderne meubels en details.

..."

Pagina's